Συνεργάτες

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις, αντιμετωπίζοντας καθημερινά τον ολοένα και εντεινόμενο ανταγωνισμό και τις απαιτήσεις των πελατών τους, που συνεχώς αυξάνουν και ψάχνουν το καλύτερο, το ποιοτικότερο και το οικονομικότερο, σύστημα μηχανογράφησης που θα γίνει το κέντρο ελέγχου οργάνωσης και ανάπτυξης της επιχείρησής τους. Η πλήρης ενημέρωση όλων των λειτουργιών της επιχείρησής τους σε πραγματικό χρόνο, μέσα από την εκτεταμένη πληροφόρηση που προσφέρει ένα αξιόπιστο σύστημα μηχανογράφησης, βοηθούν τον επαγγελματία να πάρει τις σωστές αποφάσεις τη κατάλληλη στιγμή και να οδηγήσει την επιχείρηση στην επιτυχία και την κερδοφορία.

Στην ΑΙΧΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ βάζουμε τη σωστή μηχανοργάνωση της επιχείρησής σας πάνω απ’ όλα και γι’ αυτό έχουμε συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους διεθνείς και εγχώριους κατασκευαστές τόσο σε επίπεδο υλικού (hardware), όσο και σε επίπεδο λογισμικού (software), προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογραφικών υποδομών.

Αιχμή Πληροφορική Συνεργάτες

Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας με κριτήριο την ποιότητα και την αξιοπιστία των υλικών τους, την καινοτομία που εμπεριέχουν τα προϊόντα τους, την εμπειρία τους και τη συνέπειά τους στο after sales support. Οι μακρόπνοες αυτές συνεργασίες μας επιτρέπουν να εγγυηθούμε την άμεση διάθεση και εγκατάσταση προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις μιας επένδυσης,αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και προσφέροντας απόλυτα εξατομικευμένες και εξειδικευμένες λύσεις.
Γι’ αυτό και είμαστε υπερήφανοι για τους οίκους που αντιπροσωπεύουμε, γνωρίζοντας ότι για κάθε project θα βρούμε τον ιδανικό εξοπλισμό και το καταλληλότερο λογισμικό που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη μας, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί άρτια και με απόλυτη ασφάλεια η μηχανοργάνωση της επιχείρησής του.

Στον τομέα των εφαρμογών μηχανογράφησης η ΑΙΧΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ έχει συνάψει στρατηγικής σημασίας συνεργασία με τη Megasoft, εταιρεία ηγέτη στην παραγωγή επιχειρησιακού λογισμικού, που με την εικοσαετή και πλέον εμπειρία της στο χώρο, έχει αναπτύξει μια πλήρη σειρά εφαρμογών για κάθε επαγγελματικό κλάδο και δραστηριότητα. Η Megasoft, με τις εφαρμογές PRISMA Win, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης στους πελάτες της, από το Back office, την οικονομική και λογιστική τους διαχείριση, μέχρι τα σημεία λιανικής πώλησής τους (POS), καθώς επίσης και τις mobile εφαρμογές που χρειάζονται, την απομακρυσμένη διαχείριση που επιθυμούν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή και τη δύναμη του διαδικτύου στην αύξηση των πωλήσεών τους μέσω e-commerce! Η μεγάλη της εμπειρία στη μηχανογράφηση επιχειρήσεων της προσφέρει τη βαθιά γνώση των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε επαγγελματικού κλάδου που καλύπτει και της επιτρέπει να τελειοποιεί συνεχώς τις εφαρμογές της, εμπλουτίζοντάς τες συστηματικά με ό,τι νεότερο επιτάσσει η απαιτητική καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων, οι σύγχρονες εξελίξεις, αλλά και τα φορολογικά δρώμενα. Σήμερα, χιλιάδες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν για την μηχανογράφηση και μηχανοργάνωσή τους τα προϊόντα PRISMA Win. Εάν ψάχνετε και εσείς τη value for money λύση της αγοράς τη βρήκατε! Η ΑΙΧΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ως εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft, σας προσφέρει εφαρμογές μηχανογράφησης που μεγιστοποιούν τις δυνατότητές σας, ενώ παράλληλα, ελαχιστοποιούν τις δαπάνες σας!

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι