Τα νέα μας

Απόλυτα ικανοποιημένοι οι επιχειρηματίες από το eErgani της Megasoft

Η νέα λύση eErgani της Megasoft που μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο έκανε δυναμική είσοδο στην εξυπηρέτηση των νέων υποχρεώσεων, που αφορούν στο Ψηφιακό Ωράριο και την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας, αριθμεί ήδη εκατοντάδες ευχαριστημένους επιχειρηματίες που την επέλεξαν. Οι ίδιοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από την απλότητα, την ευκολία, την ευχρηστία και το φιλικό περιβάλλον λειτουργίας που προσφέρει η διαχείριση, ενώ οι υποχρεώσεις τους καλύπτονται σύννομα, προφυλάσσοντάς τους από τυχόν παραλείψεις και ανθρώπινα λάθη.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024


Εγκεκριμένος προμηθευτής για τα Προγράμματα Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ και Ψηφιακές Συναλλαγές

Η ΑΙΧΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ είναι «Εγκεκριμένος Προμηθευτής» στα προγράμματα «Ψηφιακά Εργαλεία MME» και «Ψηφιακές Συναλλαγές MME» της δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Ως εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Megasoft παρέχουμε στις επιχειρήσεις τις λύσεις μηχανογράφησης PRISMA Win που είναι εγκεκριμένα προϊόντα και πληρούν 100% τις απαιτήσεις της δράσης.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023


Case study - Lia hair and Beauty

Με το PRISMA Win κατάφερα να εκσυγχρονίσω την επιχείρησή μου και να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη λειτουργία της. Γνωρίζω με ακρίβεια τα ραντεβού της ημέρας και της εβδομάδας και οργανώνω εύκολα τις βάρδιες του προσωπικού.

- Καρατενίσογλου Λία -

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020


Case study - Ωραιόπολη

"'Έχοντας επί σειρά ετών στελεχώσει το εργατικό προσωπικό του παντοπωλείου ΩΡΑΙΟΠΟΛΗ και έχοντας εργαστεί με πολυάριθμα συστήματα μηχανογράφησης, πλέον μπορώ να επιβεβαιώσω πως οι λύσεις μηχανογράφησης της Megasoft είναι αδιαμφισβήτητα καινοτόμες. Προάγουν πρωτίστως την αποτελεσματικότητα μέσω της ταχύτητας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση."

-Γεώργιος Καζάκος-

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019


Case study-Sinful Taste

Αναζητούσαμε μια νέα συνεργασία για ένα γρήγορο και εύχρηστο πρόγραμμα το οποίο θα μας έλυνε τα χέρια στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος στο κομμάτι του delivery - take away και τη βρήκαμε στη Megasoft και στην Αιχμή Πληροφορική. Η υποστήριξη, όταν τη χρειαζόμαστε, είναι άμεση και η συνολική εξυπηρέτηση από την εταιρεία είναι αυτό που ψάχναμε!

-  Δημήτρης Σαρίκας - 

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019


Το μεζεδοπωλείο Σαλίγκαρος στα Εξάρχεια επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win

Ο Σαλίγκαρος αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά μεζεδοπωλεία στη περιοχή των Εξαρχείων.  Με όνομα εμπνευσμένο από τον αγαπημένο κρητικό μεζέ, το εστιατόριο που στεγάζεται σε έναν ιδιαίτερα φιλόξενο και προσφάτως ανακαινισμένο χώρο, ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους επισκέπτες του από νωρίς το πρωί προσφέροντάς τους, φρέσκους μυρωδάτους καφέδες με ιδιαίτερα πρωινά.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 12 Απριλίου 2019


Το Pinko’s TASTE MARKET στη Νίκαια επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win

"Το σημαντικό για  μένα είναι ότι με την εφαρμογή PRISMA Win μπορώ ανά πάσα στιγμή να βλέπω τα στατιστικά των πωλήσεών μου και να παρακολουθώ τα αποθέματα της αποθήκης μου, ακόμα και όταν δε βρίσκομαι στο μαγαζί. Έχω έλεγχο της κατάστασης του μαγαζιού από όπου κι αν βρίσκομαι και γνωρίζω τι γίνεται στο ταμείο και στην αποθήκη μου.!"

 - Ανδράλης Νικόλαος -


Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019


Τα τεχνικά πολυκαταστήματα Αγγελάτος επέλεξαν PRISMA Win για τα 4 καταστήματα σε Πετρούπολη Ίλιον και Περιστέρι

Η εμπορική εφαρμογή PRISMA Win Maximum αποτελεί πρώτη επιλογή για τα καταστήματα Χρωμάτων, εργαλείων, σιδηρικών και δομικών υλικών και προσφέρει δυνατότητες όπως η δέσμευση ποσότητας χρωμάτων για χρήση σε φασματογράφους και μηχανές ανάμειξης, η διαχείριση σετ ειδών, οι ομαδικές ανατιμήσεις τιμοκαταλόγων, οι πολλαπλές μονάδες μέτρησης, η παρακολούθηση έργων και λογαριασμών πελατών χονδρικής (εργολάβων κατασκευαστών κ.ά.), η τριγωνική τιμολόγηση κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018


Το κρεοπωλείο-delicatessen της κυρίας Σπαή Διονυσίας στη Νέα Ερυθραία επέλεξε PRISMA Win Retail

Σε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών, φιλικό, καλαίσθητο με χαρακτήρα και ταυτότητα και με ότι πιο σύγχρονο και αξιόπιστο σε εξοπλισμό, στεγάζεται τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση της κυρίας Σπαή που έχει κερδίσει το καταναλωτικό κοινό της Νέας Ερυθραίας, και όχι μόνο, αποτελώντας σημείο αναφοράς με κρέατα εξαιρετικής ποιότητας στις καλύτερες τιμές. Το κρεοπωλείο της κυρίας Σπαή εγγυάται την τήρηση υψηλών προδιαγραφών επιλογής προϊόντων και εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα κρεάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018


Τα πολυκαταστήματα Evo Shop στον Υμηττό και στη Νέα Σμύρνη επέλεξαν PRISMA Win

..και απέκτησαν πλήρη έλεγχο κεντρικού καταστήματος και υποκαταστήματος, με απομακρυσμένη πρόσβαση, αύξησαν την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών τους και οργάνωσαν με τον καλύτερο τρόπο την αποθήκη τους με τους χιλιάδες κωδικούς σε χαρτικά, απορρυπαντικά, καλλυντικά, είδη προσωπικής υγιεινής για ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες HO.RE.CA.

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018


Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι