Τα νέα μας

Το κρεοπωλείο-delicatessen της κυρίας Σπαή Διονυσίας στη Νέα Ερυθραία επέλεξε PRISMA Win Retail

Σε έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών, φιλικό, καλαίσθητο με χαρακτήρα και ταυτότητα και με ότι πιο σύγχρονο και αξιόπιστο σε εξοπλισμό, στεγάζεται τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση της κυρίας Σπαή που έχει κερδίσει το καταναλωτικό κοινό της Νέας Ερυθραίας, και όχι μόνο, αποτελώντας σημείο αναφοράς με κρέατα εξαιρετικής ποιότητας στις καλύτερες τιμές. Το κρεοπωλείο της κυρίας Σπαή εγγυάται την τήρηση υψηλών προδιαγραφών επιλογής προϊόντων και εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα κρεάτων.


Επιπλέον, ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει πρωτότυπες κρεατολιχουδιές μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κρεατοσκευασμάτων και τροφίμων παρασκευασμένων με τα πιο αγνά υλικά που θα καλύψουν όλες τις γευστικές αναζητήσεις.

Η κυρία Σπαή παρακολουθεί τις εξελίξεις και προκειμένου να διατηρήσει υψηλό το επίπεδο εξυπηρετήσεις των πελατών της, αλλά και να καλύψει επιμέρους ανάγκες, εμπιστεύθηκε την εταιρία Αιχμή Πληροφoρική & την εφαρμογή  PRISMA Win Retail της Megasoft για τη μηχανογράφηση της επιχείρησής της.

Οι αλλαγές και οι υποχρεώσεις που φέρνει ο Ν.4492/2017 στις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης κρέατος για υποχρεωτική αναγραφή στις αποδείξεις του είδους του κρεάτος, του βάρους των πωλούμενων ποσοτήτων, της αξίας και της τιμής μονάδας, ήταν ένας από τους λόγους που η κυρία Σπαή, αποφάσισε να εκσυγχρονίσει τις εμπορικές της διαδικασίες και να εγκαθιδρύσει νέες σχέσεις με τους πελάτες της, βασιζόμενη στην άψογη εξυπηρέτησή τους. Πιστή στη πελατοκεντρική της φιλοσοφία, απέκτησε ένα σύστημα που θα αποτελέσει το κέντρο ελέγχου και πληροφόρησης της επιχείρησης, ώστε να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τα αποθέματα των προϊόντων της, τις ποσότητες που πρέπει να παραγγείλει από κάθε προϊόν και από κάθε προμηθευτή, καθώς και τη σωστή παρακολούθηση εξόδων – δαπανών.

Τα οφέλη

Με την εφαρμογή PRISMA Win Retail της Megasoft, η επιτχείρηση πέτυχε:

  • απόλυτη συμμόρφωση με τα όσα ορίζει ο Ν. 4492/2017 για την προέλευση του κρέατος, για την έκδοση μηνιαίας εκτύπωσης δελτίου αναφοράς Ζ και για τη διατήρησή της για 3 έτη.
  • μείωση του χρόνου εξυπηρέτησης των πελατών
  • μείωση κόστους λειτουργίας και περισσότερο διαθέσιμο χρόνο με την απλότητα στην εκτέλεση των λειτουργιών
  • πλήρη έλεγχο των αποθεμάτων
  • πλήρες ιστορικό συναλλαγών με τους πελάτες
  • γρήγορες και χωρίς λάθη συναλλαγές
  • οργάνωση και έλεγχο όλων των τομέων και των λειτουργιών της επιχείρησης, καθώς και του ταμείου
  • εξάλειψη λαθών κατά την καταχώρηση και εκτέλεση παραγγελιών
  • ακόμα πιο χαρούμενους πελάτες!

Ευχαριστούμε πολύ το κρεοπωλείο - delicatessen Σπαή Διονυσία για την εμπιστοσύνη του στην ΑΙΧΜΗ Πληροφορική για τη μηχανογραφική της υποστήριξη!Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση Ζητήστε μια παρουσίασηΔημοσιεύτηκε: Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι