Τα νέα μας

Τα πολυκαταστήματα Evo Shop στον Υμηττό και στη Νέα Σμύρνη επέλεξαν PRISMA Win

Τα πολυκαταστήματα Evo Shop στον Υμηττό και στη Νέα Σμύρνη επέλεξαν PRISMA Win! και απέκτησαν πλήρη έλεγχο κεντρικού καταστήματος και υποκαταστήματος, με απομακρυσμένη πρόσβαση, αύξησαν την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών τους και οργάνωσαν με τον καλύτερο τρόπο την αποθήκη τους με τους χιλιάδες κωδικούς σε χαρτικά, απορρυπαντικά, καλλυντικά, είδη προσωπικής υγιεινής για ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες HO.RE.CA.Η ανάγκη για σωστή διαχείριση και σωστή οργάνωση των χονδρικών και των λιανικών πωλήσεων της επιχείρησης με άμεση παρακολούθηση της αποθήκης, που περιλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό κωδικών, έκανε την κυρία Ρήγα Σοφία- Ιδιοκτήτρια των πολυκαταστημάτων Evo shop να επιλέξει ένα αξιόπιστο σύστημα μηχανογράφησης.

Στο κεντρικό κατάστημα στον Υμηττό, αλλά και στο υποκατάστημα στη Νέα Σμύρνη εγκαταστάθηκαν οι εμπορικές εφαρμογές PRISMA Win Basic της Megasoft σε multiuser έκδοση 3 θέσεων για την πλήρη παρακολούθηση όλου του εμπορικού κυκλώματος που περιλαμβάνει: διαχείριση πελατών και προμηθευτών, διαχείριση αποθήκης, διαχείριση αγορών και πωλήσεων και πληθώρα πληροφοριών και εκτυπώσεων για όλους τους τομείς και τις δραστηριότητες της επιχείρησης. Παράλληλα εγκαταστάθηκε Οpen VPN και static ip για την απομακρυσμένη παρακολούθηση του υποκαταστήματος. Η τήρηση ιστορικότητας συναλλαγών με τους πελάτες που προσφέρει η εφαρμογή της Megasoft  και οι στατιστικές πληροφορίες έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην άψογη εξυπηρέτησή τους και στην πλήρη κάλυψη των αναγκών τους.

Παράλληλα, η εικόνα του καταστήματος αναβαθμίστηκε μέσα από την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών και του σύγχρονου εξοπλισμού, ενώ οι γρήγορες και χωρίς λάθη συναλλαγές με τους πελάτες  εξασφαλίζουν την επόμενη επίσκεψή τους!

Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση Evo Shop που επέλεξε την Αιχμή Πληροφορική για την μηχανογράφησή της αλλά και για τη μηχανογραφική της υποστήριξη!Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση Ζητήστε μια παρουσίασηΔημοσιεύτηκε: Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι