Τα νέα μας

Το μεζεδοπωλείο Σαλίγκαρος στα Εξάρχεια επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win

 

Η επιχείρηση

Ο Σαλίγκαρος αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά μεζεδοπωλεία στη περιοχή των Εξαρχείων.  Με όνομα εμπνευσμένο από τον αγαπημένο κρητικό μεζέ, το εστιατόριο που στεγάζεται σε έναν ιδιαίτερα φιλόξενο και προσφάτως ανακαινισμένο χώρο, ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους επισκέπτες του από νωρίς το πρωί προσφέροντάς τους, φρέσκους μυρωδάτους καφέδες με ιδιαίτερα πρωινά.  Από το μεσημέρι και μετά, σειρά παίρνουν οι μοναδικοί,  γευστικοί μεζέδες και τα μαγειρευτά παραδοσιακά φαγητά, όλα φτιαγμένα με κέφι και μεράκι από την Ελλάδα, αλλά κυρίως από τη Κρήτη, όπου είναι και η καταγωγή του ιδιοκτήτη, κύριου Μίγγα Δημήτρη.  Επιπρόσθετα, ο χώρος είναι ιδιαίτερα ζεστός με έντονο το παραδοσιακό στοιχείο, αποτελούμενος από τις ξύλινες παραδοσιακές καρέκλες και τα τραπέζια που τον κάνει να θυμίζει φοιτητικό στέκι. Βεβαίως δεν θα μπορούσε με τίποτα να λείπει από έναν τέτοιο χώρο η τσικουδιά και η ρακί με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, που καθιστούν τον Σαλίγκαρο ένα αυθεντικό κρητικό μεζεδοπωλείο που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

 

Οι ανάγκες & η λύση

Ο ιδιοκτήτης, κύριος Μίγγας, προκειμένου να πετύχει την ομαλή λειτουργία του μεζεδοπωλείου, την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών του και τον γενικότερο συντονισμό όλων των διαδικασιών της επιχείρησης αποφάσισε να υιοθετήσει ένα αξιόπιστο και εξειδικευμένο πληροφοριακό σύστημα, επιλέγοντας τις λύσεις PRISMA Win της Megasoft.

Πιο συγκεκριμένα, στο μεζεδοπωλείο εγκαταστάθηκε η εφαρμογή PRISMA Win Restaurant-café η οποία οργανώνει και συντονίζει όλη τη δουλειά του manager, αφού του δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τη διαθεσιμότητα των τραπεζιών, την κουζίνα του, τις αναλώσεις και να έχει πάντα διαθέσιμα τα best seller πιάτα του, ώστε να ικανοποιεί τις προτιμήσεις των πελατών του.  Παράλληλα, είναι σε θέση να γνωρίζει μέσα από την εφαρμογή, τις ώρες και τις μέρες  αιχμής, ώστε αντίστοιχα να διαχειρίζεται και να κατευθύνει το προσωπικό του. Η  εφαρμογή, μεταξύ άλλων, του επιτρέπει να έχει πλήρη εικόνα για την κατάσταση του ταμείου του, τις πωλήσεις, τις βάρδιες του προσωπικού και κατ’ επέκτασιν τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής του. Τέλος, οι πλούσιες αναφορές που εξάγει από  την εφαρμογή αποτελούν κρίσιμο εργαλείο για τον επιχειρηματία, αφού μπορεί να αντλήσει πληροφορίες όπως: τις κινήσεις των ειδών, τη συμμετοχή πελατών στον τζίρο, το κέρδος ανά είδος, τον τζίρο περιόδου κ.ά.  βάσει των οποίων θα σχεδιάσει τα επόμενα επιχειρηματικά του βήματα με τη μέγιστη ασφάλεια.

Τα οφέλη

Η εγκατάσταση της εφαρμογής PRISMA Win στο μεζεδοπωλείο Σαλίγκαρος έφερε άμεσα οφέλη όπως:

  • Ταχύτητα στη διαδικασία της παραγγελιοληψίας
  • Άψογη οργάνωση & έλεγχος του προσωπικού
  • Απλοποίηση των διαδικασιών της επιχείρησης
  • Αύξηση των κερδών της επιχείρησης 
  • Πλούσια πληροφόρηση μέσα από αναφορές που εξάγονται από το πρόγραμμα 
  • Αρμονική συνεργασία και επικοινωνία του προσωπικού, αφού οι παραγγελίες καταχωρούνται χωρίς λάθη
  • Πιστοί και ευχαριστημένοι πελάτες που επιστρέφουν!

Την υλοποίηση του έργου, καθώς και όλη τη μηχανογραφική υποστήριξη του μεζεδοπωλείου Σαλίγκαρος ανέλαβε η Αιχμή Πληροφορική, εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft.
Ευχαριστούμε το μεζεδοπωλείο Σαλίγκαρος  για την εμπιστοσύνη του!
 Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση Ζητήστε μια παρουσίασηΔημοσιεύτηκε: Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι