Τα νέα μας

Το Pinko’s TASTE MARKET στη Νίκαια επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win


"Το σημαντικό για  μένα είναι ότι με την εφαρμογή PRISMA Win μπορώ ανά πάσα στιγμή να βλέπω τα στατιστικά των πωλήσεών μου και να παρακολουθώ τα αποθέματα της αποθήκης μου, ακόμα και όταν δε βρίσκομαι στο μαγαζί. Έχω έλεγχο της κατάστασης του μαγαζιού από όπου κι αν βρίσκομαι και γνωρίζω τι γίνεται στο ταμείο και στην αποθήκη μου.!"

 - Ανδράλης Νικόλαος -


Η επιχείρηση

Έναν αέρα υψηλής αρτοζαχαροπλαστικής έφερε το pinko’s TASTE MARKET στην περιοχή της Νίκαιας που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς για ποιοτικά και φρεσκότατα προϊόντα αρτοποιίας, καθώς και σίγουρο προορισμό για τους λάτρεις των λαχταριστών γλυκών και των εκλεπτυσμένων γεύσεων. Στο μοντέρνο και σύγχρονο κατάστημα κυριαρχεί η μυρωδιά του χωριάτικου ζυμωτού ψωμιού, που μόλις βγήκε από τον ξυλόφουρνο, ενώ η παραδοσιακή χειροποίητη σπανακόπιτα και η μεγάλη ποικιλία από πεντανόστιμα βουτήματα και μπισκότα δύσκολα θα αφήσουν τον επισκέπτη να φύγει με ένα μόνο είδος. Το αρτοζαχαροπλαστείο pinko’s TASTE MARKET, δημιουργεί για τους πελάτες του, τους πιο γλυκούς πειρασμούς. Παραδοσιακά σιροπιαστά, που φέρνουν στη μνήμη γεύσεις από το παρελθόν, νόστιμα γλυκά που θα συνοδεύσουν τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους, καθώς και μοναδικές τούρτες με ξεχωριστά σχέδια και σχήματα για τα γενέθλια ή το γάμο τους. Ό,τι και αν επιλέξουν σίγουρα είναι μοναδικό! Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του καταστήματος με τη μινιμαλιστική διακόσμηση, το ιδιαίτερο ξύλινο δάπεδο, τις έξυπνες επιγραφές στους τοίχους και τις μοντέρνες κρυστάλλινες βιτρίνες που χαρίζουν άνετη προβολή όλων των προϊόντων, εισάγουν τον επισκέπτη στο πιο γλυκό περιβάλλον και τον μυούν σε μια μοναδική εμπειρία γεύσεων.


Οι ανάγκες & η λύση

Οι ολοένα και περισσότερες αναζητήσεις για νέες γευστικές δημιουργίες, η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και η βέλτιστη παρακολούθηση των διανομών, δημιούργησαν την ανάγκη στον ιδιοκτήτη του αρτοζαχαροπλαστείου, κύριο Ανδράλη, να υιοθετήσει ένα αξιόπιστο και εξειδικευμένο πληροφοριακό σύστημα. Έτσι, ο επιχειρηματίας επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win της Megasoft για να οργανώσει ακόμα καλύτερα την επιχείρησή του και να αναβαθμίσει την εμπειρία πελάτη!

Πιο συγκεκριμένα, στο αρτοζαχαροπλαστείο εγκαταστάθηκε η εφαρμογή PRISMA Win Delivery-Take away σε 3 θέσεις εργασίας για την καλύτερη οργάνωση και παρακολούθηση της κατάστασης των λιανικών πωλήσεων και του delivery. Τώρα, ο επιχειρηματίας έχει πλήρη και σαφή εικόνα για την κατάσταση του ταμείου και των αποθεμάτων ανά πάσα στιγμή και οι λιανικές πωλήσεις εκτελούνται γρήγορα, χωρίς αναμονές.

Επιπρόσθετα, η διαδικασία της διανομής των προϊόντων στον χώρο του πελάτη γίνεται πιο άμεση, χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος, ειδικά σε ώρες και μέρες αιχμής. Η εφαρμογή διεκπεραιώνει άμεσα τις εισερχόμενες κλήσεις των πελατών, χάρη στην αναγνώριση κλήσεων που διαθέτει, καθιστώντας την τηλεφωνική παραγγελιοληψία μια γρήγορη διαδικασία, απλή και χωρίς λάθη που κοστίζουν.


Τα οφέλη

Η εγκατάσταση της εφαρμογής PRISMA Win στο αρτοζαχαροπλαστείο pinko’s TASTE MARKET, έφερε άμεσα οφέλη όπως:

  • Αύξηση στην ταχύτητα της εξυπηρέτησης των πελατών
  • Απλοποίηση των διαδικασιών της επιχείρησης
  • Καταγραφή σωστών και ευανάγνωστων παραγγελιών
  • Πλήρης έλεγχος του ταμείου και των αποθεμάτων
  • Εξαγωγή στατιστικών στοιχείων για τη λήψη κατάλληλων επιχειρηματικών αποφάσεων
  • Ακριβή εικόνα για τη πορεία της επιχείρησης
  • Αίσθηση μοναδικότητας στον πελάτη, αφού το πρόγραμμα παρέχει ιστορικό με τις προτιμήσεις του
  • Ευχαριστημένοι πελάτες που επιστρέφουν

Την υλοποίηση του έργου, καθώς και όλη τη μηχανογραφική υποστήριξη του αρτοζαχαροπλαστείου ανέλαβε η Αιχμή Πληροφορική, εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft. Ευχαριστούμε το pinko’s TASTE MARKET για την εμπιστοσύνη του!Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση Ζητήστε μια παρουσίασηΔημοσιεύτηκε: Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες Πληροφορίες. Ναι